Nå har det gått tre måneder siden jordskjelvet på Haiti 14. august. Takket være gaver fra våre givere har vi gjennomført tre store bistandsutdelinger i katastrofeområdet. 1 400 matpakker, som varer en måned, har blitt delt ut til rammede familier og 2 200 barn har fått ta imot ryggsekker med skolemateriell. Vi har også bygd midlertidige brakker og servert mat til nødstilte fra dag én.

Det er fantastisk, men Haitis folk trenger fremdeles vår hjelp. Nøden er stor.

Jordskjelvet er bare en av krisene som rammer landet. Folket plages av pandemien, mat og drivstoffmangel, mordet på presidenten og eskalerende lovløshet. 700 kidnappinger har skjedd bare i år. Kriminelle grupper har tatt kontrollen i flere områder, de blokkerer veier og raner transporter. Vanlige folk lever i skrekk, og fattigdommen forverres.

Nå når julen nærmer seg har vi bare ett ønske: Hjelp til Haiti! Du og jeg kan utgjøre en forskjell i verden for en enkelt familie. En geit eller høne øker deres selvforsyning og gjør dem mindre sårbare for urolighetene i landet. Din gave hjelper dem med å bygge opp igjen sine liv – og mangedobbelt flere liv på sikt!

Vær med og gi nytt håp i livet til utsatte familier! 

Håpefulle hilsninger,

Ragnar Løsnesløkken, Daglig leder

Gi en geit >>>

Les mer om “Pay it forward” ved å klikke her. >>>

Dele med vennene dine: