ARV OG TESTAMENTE

En ting er sikkert og visst: En dag skal vi alle måtte forlate denne jorden. Og vi håper at du vil tenke på Star of Hope når du skriver ditt testamente. Du kan være med på å gi håp og fremtidstro selv etter at ditt eget liv her på jorden har tatt slutt.

Gi håp og fremtidstro selv etter din bortgang

Det er ikke sikkert du har tenkt så mye på hva du skal gjøre med det du etterlater deg den dagen livet på jorden tar slutt? Å skrive et testamente kan være en fjern tanke for mange. Det kan også føles som noe komplisert å gjøre. Kanskje man aldri har vært i kontakt med en jurist før? Det kan også dukke opp ubekvemme og følelsesladde spørsmål som man må ta stilling til.

Fordelen med å skrive et testamente er at det skaper trygghet for deg og for dine etterkommere. Det du etterlater havner der du vil ha det, og man unngår dermed usikkerhet rundt arveoppgjør. Vi håper at du vil tenke på Star of Hope når du skriver ditt testamente. Du kan være med på å gi håp og fremtidstro selv etter at livet ditt på jorden er slutt.

I brosjyren som man kan laste ned fra denne siden, kan du lese mer om hvordan og hvorfor man skriver testamente, og hvordan du går frem for å testamentere til oss. Tusen takk til deg som tenker på de nødstilte i verden når du skriver ditt testamente.

Har du spørsmål angående dette, ring 224 49 350 eller send oss en mail på post@starofhope.org

Del med dine venner:

Facebook          Instagram         


Kilgardsvegen 92 | 2634 Fåvang | Telefon: 224 49 350 | post@starofhope.org
Org.nr: 976 600 800


Facebook          Instagram         


Kilgardsvegen 92 | 2634 Fåvang
Telefon: 224 49 350 | post@starofhope.org
Org.nr: 976 600 800