ARV OG TESTAMENTE

En ting er sikkert og visst: En dag skal vi alle måtte forlate denne jorden. Og vi håper at du vil tenke på Star of Hope når du skriver ditt testamente. Du kan være med på å gi håp og fremtidstro selv etter at ditt eget liv her på jorden har tatt slutt.

Gi håp og fremtidstro selv etter din bortgang

Det er ikke sikkert du har tenkt så mye på hva du skal gjøre med det du etterlater deg den dagen livet på jorden tar slutt? Å skrive et testamente kan være en fjern tanke for mange. Det kan også føles som noe komplisert å gjøre. Kanskje man aldri har vært i kontakt med en jurist før? Det kan også dukke opp ubekvemme og følelsesladde spørsmål som man må ta stilling til.

Fordelen med å skrive et testamente er at det skaper trygghet for deg og for dine etterkommere. Det du etterlater havner der du vil ha det, og man unngår dermed usikkerhet rundt arveoppgjør. Vi håper at du vil tenke på Star of Hope når du skriver ditt testamente. Du kan være med på å gi håp og fremtidstro selv etter at livet ditt på jorden er slutt.

Star of Hope har inngått et samarbeid med Jurio, som tilbyr juridiske selvhjelpsløsninger på nett. På deres nettside kan du lage et skreddersydd testamente på under 15 minutter. Hvis du allerede har et testamente, kan du også erstatte det gjennom Jurio. Når du i testamentet samtidig velger å donere en gave til Star of Hope, vil ditt testamente bli helt kostnadsfritt. Ved å støtte oss med en gave, vil du i tillegg hjelpe oss til å fortsette vårt viktige arbeid.

Etter at testamentet er opprettet, må det signeres foran to vitner. Prosessen er tydelig veiledet og du får løpende informasjon og støtte hele veien til mål.

Del med dine venner:

Facebook          Instagram         


Kilgardsvegen 92 | 2634 Fåvang | Telefon: 224 49 350 | post@starofhope.org
Org.nr: 976 600 800


Facebook          Instagram         


Kilgardsvegen 92 | 2634 Fåvang
Telefon: 224 49 350 | post@starofhope.org
Org.nr: 976 600 800