Nyttårsaften 2021 dro vi et lettelsens sukk. Året hadde vært preget av pandemiens ødeleggende kraft i alle land og for Star of Hope sin del kulminerte det med jordskjelvet på Haiti. Hva som ventet i 2022 burde vel framstå som en søndagstur i forhold?

I dag, etter 10 måneder med krig i Europa, vet vi hvor feil vi tok. Nødtransportene våre har gått i skytteltrafikk gjennom Europa, vårt hovedkontor i Sverige har fungert som flyktningmottak og våre ildsjeler i Romania har hjulpet over 16 000 krigsofre. På andre siden av jorden, i det voldelige kaoset på Haiti, er våre ansvarlige tvunget til å forlate sine hjem. Samtidig, på hjemmebane, står vi nordmenn ovenfor en tøff økonomisk virkelighet. Mange sliter med å få endene til og møtes og får en stor klump i magen når man tenker på høyere renter, økte strøm, mat og drivstoffpriser.

Og allikevel, på tross av alt dette, fortsetter dere å stille opp for de mest utsatte. Vi er ubeskrivelig takknemlige for det!

Takket være dere har vårt livsviktige arbeid overlevd pandemien, krigen og den globale krisen. Takket være dere kan vi fortsette vår kamp når barnas behov for hjelp øker drastisk. Takket være dere våger vi å se fram mot neste år med håp, men vi tar ingenting for gitt. Vi vet at mange av dere lever i stor uro og tvinges til å vende på hver eneste krone. Den vissheten gjør oss enda mer takknemlige for hver krone som gis til barna akkurat nå.

Les om – Krigsofrenes nye liv >>>

Les om – Vi nekter å forlate barna på Haiti! >>>

Sammen gjør vi underverker for barna. Det har du all grunn til å være stolt over.

God jul og et velsignet nytt år!

Takknemlige hilsninger,

Ragnar Løsnesløkken                     Lena Gallatin Løsnesløkken

Daglig leder                                      Innsamlingsmedarbeider

      

Dele med vennene dine: