Kjære medarbeider!

For to år siden var jeg tilstede under et rørende møte. En av Star of Hopes første faddere sto plutselig ansikt til ansikt med fadderbarnet sitt. Mannen som hadde vært i hennes hjerte fra han var et barnehjemsbarn i 70-tallets Brasil omfavnet henne og introduserte henne for sin kone og barn.

Møtet ble så stort for kvinnen at hun nå, to år senere, beskriver seg som et nytt menneske med større livsglede. — Møtet forandret mitt liv, sa hun til min søster Ulrika. Og når jeg fikk høre om dette spredde gleden seg også til meg.

Er det ikke fantastisk at glede har denne egenskapen; at den kan vokse og spre seg rundt i verden uten å bli mindre? All den gleden som kvinnen gav sitt fadderbarn, slo tilbake på henne som et fyrverkeri når de traff hverandre, og nå stråler hun så sterkt at den sprer seg til andre.

Forhåpentligvis kan jeg nå dele denne gleden videre meg deg, for det fortjener du virkelig. Gjennom å støtte vårt arbeid sprer du glede der det trengs aller mest, og jeg er overbevist om at både du og jeg får mer glede av å gi. Et hjerte som slår for å hjelpe andre sprer også ekstra mye kjærlighet til sine omgivelser, og på denne måten blir vi alle vinnere.

Takk for alt det gode du gjør!

Lennart Eriksson,
Med-grunnlegger og utviklingsansvarlig

Dele med vennene dine: