I løpet av våre 45 år på Haiti har krisene avløst hverandre. Flere statskupp, voldelige sammenstøt og utallige naturkatastrofer – det er nesten ikke mulig å forstå hvor mye Haitiere har gjennomgått.

Det har hendt at vi har stilt oss spørsmålet: Finnes det noe håp for Haiti? Er det verdt å fortsette kampen? Svaret på det spørsmålet er fortsatt et rungende JA! Det kommer alltid til å være verdt å fortsette kampen for MENNESKENE på Haiti.

Nasjonal maktkamp og naturkatastrofer ligger utenfor vår kontroll. Men, en sak kan vi, og det er vi veldig gode på: Å være til stede for dem som rammes. For barn og deres familier, for syke, skadde og eldre. Det har vi gjort i alle år. Ved hver eneste krise har vi vært der, og sammen med deg har vi reddet utallige menneskeliv gjennom årene. Vi har gitt vann, medisiner, husdyr og utdanning – og det har gitt gode resultater.

Barna er den eneste sjansen Haiti har. Vi håper og tror at elevene våre en dag kommer til å forandre nasjonen. De har viljen, og vi gir dem verktøyet, men først må de overleve sin egen barndom. Akkurat nå er matmangelen vår aller største utfordring. Takket være våre fantastiske medarbeidere på Haiti kan vi handle raskt og utgjøre en stor forskjell.

Vær med og hjelp oss i kampen mot sulten!

VIPPS «HAITI» til 11576

Gi en gave>>>

Håpefulle hilsninger,

Ragnar Løsnesløkken, daglig leder

Dele med vennene dine: