Kjære medarbeider!

Julens kanskje fineste ingrediens er tradisjonen å gi. Til kjente og kjære, selvfølgelig. Men også til våre medmennesker som er mer utsatt enn oss. Det finnes så mange familier på vår jord som må kjempe for hvert eneste måltid, hver eneste dag. Star of Hopes julefester er en fantastisk mulighet for oss å gi trøst, håp og ekte juleglede til alle familiene vi når med vårt arbeid.

Jeg er i den alderen der julegaver ikke betyr så mye lenger, men har barn og barnebarn som i desember teller ned dagene med sommerfugler i magen. Jeg ser samme lengsel og forventning i øynene til barna i Star of Hopes skoler og prosjekter; barn som ser våre julefester som årets absolutte høydepunkt. For disse utsatte barna kan en enkel julegave virkelig by på et magisk øyeblikk.

Bli en som tenner et lys i barnas øyne! 
Gjør julen ekstra god i år!

En varm takk for alt godt du har gjort og kommer til å gjøre. Og sist men ikke minst:

God jul!

Lennart Eriksson,
Med-grunnlegger og utviklingsansvarlig

Oppfyll Daisys ønske!

Jo mindre du har, desto mer setter du pris på det du får. Og for den som nesten ikke har noen ting, kan en dag av glede bety alt.

Åtte år gamle Daisy, som bor i slummen utenfor Mombasa, Kenya, kan ikke slutte å tenke på den julefesten hun og de andre barna på Star of Hopes skole fikk oppleve i fjor. Barna sang julesanger, lekte leker og ble servert mangojuice, kjeks, godteri og fikk julegaver. Nå håper hun inderlig på fest i år også.
— Jeg gleder meg kjempe mye, sier hun. Jeg ønsker meg en kjole. En fin rosa kjole jeg kan ha til jul når jeg skal i kirken.

Daisy er en av tusenvis av barn som har gode minner fra Star of Hopes julefester. De minnene har de med seg som lys i mørke i vanskelige tider. De venter hele året på neste fest — og du kan sørge for at de opplever den gleden igjen! For hvert barn fortjener å feire jul, eller hva?

La et utsatt barn få oppleve juleglede for en dag!

Vipps valgfritt beløp til STAR OF HOPE
eller bruk kontonummer 5005 06 89465
Merk gaven «Julefest»

Dele med vennene dine: