Resultatet fra de nasjonale eksamensprøvene for 8.klasse på grunnskolen har blitt gjort kjent av utdanningsministeriet. Alle 76 åttendeklassinger fra skolene våre i Mikindani og i Jimba klarte prøven, og har dermed kvalifisert seg for gymnaset.

Aller best gikk det for Sera fra Jimba på bildet over. Med de flotte resultatene hennes kan hun nå søke seg inn på de beste skolene. Utviklingen i den lille byen utenfor Mombasa har vært enestående siden vi startet arbeidet for 15 år siden. Da fantes det bare en liten førskole bygd av leire. Steg for steg har vi utviklet skolen, og for to år siden kunne vi tilby komplett grunnskoleutdannelse opp til og med åttende klasse.

Vi takker dere alle sammen for den enorme støtten dere har vist barna i Kenya. Takket være alle privatpersoner, organisasjoner og foretak har vi sammen utviklet arbeidet frem mot det flotte resultatet vi ser i dag! Tusen takk!

Vi ønsker alle avgangselever lykke til når de fortsetter på sine studier. Les mer om vårt arbeid i Kenya ved å klikke her.

John var den eleven på vår grunnskole i Mikindani som oppnådde best eksamensresultat. Lykke til i fremtiden, John!

For å oppnå best mulig resultat begynte forberedelsene i januar med ekstra leksjoner flere ganger i uken.

Før eksamen samlet lærer Nelson åttendeklasse til inspirasjonssamtaler hver uke.

Læreren Wende er klasseforstander for åttende klasse. Han brenner for arbeidet sitt og gjør alt han kan for at elevene skal lykkes.

 

Dele med vennene dine: