Mange barn i Norge er heldige og klarer seg selv i skolen uten hjelp fra foreldrene. Men, noen barn er avhengig av hjelp av foreldrene for å klare lekser, oppgaver og prøver. Mange foreldre bruker mye tid og ressurser på å få barna sine gjennom skolen. Barn som vokser opp i ressurssterke hjem er heldige som har tak over hodet, mat på bordet og som kan få leksehjelp når det er noe de ikke forstår. Den tryggheten er viktig for å gjennomføre skolegangen.

Derfor brenner våre hjerter for barna i Botosani, som har alle odds imot seg. De blir født i et utenforskap og begynner livet i bratt oppoverbakke. Mange av dem som virkelig trenger leksehjelp har foreldre som aldri har lært seg å lese. De kan ikke hjelpe sine barn, samme hvor mye de måtte ønske det. Den tryggheten som barn trenger i oppveksten, den mangler i Botosani.

Hvordan skal de prestere i skolen på tom mage, samtidig som de er urolige for sin hjemmesituasjon? Og hvordan skal de klare lekselesingen i trasige hjem uten lys, strøm og vann?

Den hjelpen som barna får på Star of Hope sitt senter i Botosani er viktig, men det er mer å gjøre. De trenger mat, klær, skolemateriell og leker. Hjemmene deres trenger møbler belysning, strøm, vann, kjøkken og bad.

Først ut er Anamaria, og vi vil hjelpe mange fler.

Vær med og forbedre livet for barna i Botosani! Les mer om vårt senter i Botosani, om Anamaria og flere andre barn ved å klikke her.

Håpefulle hilsninger

Ragnar Løsnesløkken – Daglig leder

Ja, jeg vil gi barn som Anamaria hjelp. Mat og et bedre hjem!

 

 

Dele med vennene dine: