Jeg husker da jeg selv var barn og gledet meg enormt mye til å åpne julepakkene som lå under juletreet. Vi måtte pent sitte og vente til julemiddagen og desserten var spist og morfar hadde lest juleevangeliet. Jeg og mine søsken klarte nesten ikke å vente, og vi presenterte derfor en regel for de voksne: «Det er ikke lov å ta oppvasken før etter at gavene er åpnet.»

Som voksen tenker jeg tilbake på hvor heldige vi var, som både hadde mat å spise, felleskap rundt juleevangeliet og til og med flere pakker under treet. I dag er jeg selv mamma til tre barn. De kan nesten ikke vente til jul og teller forventningsfullt ned på kalenderne sine. De hopper rundt som forvirrede høns av forventningsfull glede når juletreet kommer i hus og skal pyntes, når det lukter pepperkaker eller julemiddag og når pakkene er lagt under juletreet. Når de så endelig får åpne pakkene, er gleden total og øynene tindrer av glede.

Tenk å kunne være med på å spre juleglede til barn som lever i nød og fattigdom? Tenk å få være med og skape «tindrende barneøyne» hos noen som ikke tør å drømme om pakker og god mat? Jula er barnas, og vår visjon er at alle barna i Star of Hope sine prosjekter skal få julepakke. Men vi trenger deg for å gjennomføre denne visjonen!

Bli med du også, og gi en julegave til noen i nød! Bli med og spre juleglede over landegrenser, fra hjerte til hjerte. Og vit at dette blir satt enormt stor pris på! Det er en glede et barn aldri kommer til å glemme, et vakkert juleminne som de vil huske på når de blir voksne en gang. Disse sårbare barna med øyne som tindrer av glede i det de får åpne en pakke som er bare til dem; det gjør meg varm langt inni hjertet å tenke på.

Tusen takk for at du vil være med og skape flere tindrende barneøyne!

Håpefulle hilsninger

Lena Gallatin Løsnesløkken,
Innsamlingsmedarbeider

I 28 år har Star of Hope delt ut julegaver til trengende familier.
For dem som deler ut julegavene er det en hyggelig tradisjon. For dem som får dem er det mye mer enn som så. I mange familier er det ikke julaften som er årets høydepunkt. Høydepunktet er i det øyeblikket de mottar julegaven fra deg.
Noen drømmer om å få en julegave fra deg!

Spre julens lys der det er som mørkest!

Gi en julegave >>>

Vipps: 11576                                                                                   

Bankkonto: 5005.06.89465

Merk gaven med «Julegave»

Du kan bestille slike flotte julekortbevis på post@starofhope.org når du sponser julepakker til utsatte familier i Star of Hope. Gaven til den som har alt?

 

Dele med vennene dine: