Kjære medarbeider!

Har du begynt å stresse med julegaveshoppingen enda?
Har du rukket å slite deg ut av utfordringen med å finne passende julegaver til dine nære og kjære? Altfor ofte blir vi alle sittende der med hvert vårt berg av ting vi må presse inn i overfulle skap og skuffer.

Nettopp derfor gleder jeg meg over at vi i Star of Hope kan tilby et fantastisk alternativ. Det høres kanskje ikke så spesielt ut å skulle gi bort en geit, men det betyr utrolig mye for de utsatte familiene som får ta i mot sine julegaver.

Jeg har med egne øyne sett hvordan menneskers liv forandres av vårt geiteprosjekt i Haiti. Når familier får sin første geitekilling, gir de den nemlig videre til noen som ikke har enda. Og på denne måten lever din hjelp videre i generasjoner.

Tenk hva ditt valg kan bety i en tid når så mange mennesker har det vanskelig. For meg er valget opplagt:
La nære og kjære slippe berget!
Bli en julehelt — gi bort en julegave som forandrer liv!

Hvem kan takke nei til en gave som breker? Ok, her i Norge er det nok ganske mange som vil det – men julen nærmer seg også på steder i verden der familier ikke kan tenke seg en bedre gave.

På landsbygda i land som Ghana, Kenya og Haiti finnes det nemlig barn som vet altfor godt hvordan det er å sovne sultne. De vet hva vanmakten i blikket til deres mødre betyr, når enda en mager innhøsting har gjort det umulig for henne å mette deres tomme mager. For en mor og hennes barn kan ditt valg bli avgjørende.

La dine nære og kjære slippe sjokoladen, strømpene, slipset, porselensfiguren og alle andre ting de egentlig klarer seg fint uten. GI BORT EN JULEGAVE SOM KAN GJØRE EN FORANDRING!

Lennart Eriksson,
Med-grunnlegger og utviklingsansvarlig

VIPPS
GAVEN TILL STAR OF HOPE
Merk betalingen Julegave, Valgfritt beløp

SMS TIL 2160
Merk betalingen Star, 200 kr

KONTO 5005 06 894 65
Merk betalingen Julegave, Valgfritt beløp

Dele med vennene dine: