Nylig delte vi ut nødhjelp i form av mat, sko og ved til utsatte familier i Romania. Dette kunne vi gjøre takket være våre generøse fastgivere og gavegivere etter en innsamling tidligere i år. En stor takk til alle som bidrog til denne innsamlingen!

De utsatte familiene setter enormt stor pris på nødhjelpen som de har mottatt. Det har vært et tøft år med pandemi, restriksjoner, hjemmeundervisning og stengte ressurssentre. Den kalde og lange vinteren har bidratt til å gjøre en vanskelig situasjon enda verre. Nå har barna på våre sentre fått ekstra støtte, noe som letter på situasjonen. De har fått konserveringsmidler, mel, matolje, frukt og andre basisvarer. Dessuten har vi delt ut varme sko og ved til familiene. Nå kan de innta et næringsrikt måltid, og holde seg varme både utendørs og inne i hjemmene sine. Hjelpen har vært helt uvurderlig.

Bakgrunnen for denne innsamlingen kan du lese gjennom å klikke her. Nå har Monica, hennes familie og mange flere fått hjelp.

Fortsatt er skolene stengt for barn som går i 5.klasse og oppover, så ressurssentrene våre er mer populære enn noen gang. På senteret i Valea Seaca har vi dessuten begynt med dataundervisning, noe som blir satt enormt stor pris på.

Tusen takk for støtten! Det utgjør en stor forskjell for disse utsatte barna.

 

Nedenfor kan du se bilder av Monica og hennes familie som månedsbrevet handlet om i januar. De har nå fått ved, mat og nye vintersko.

 

 

Dele med vennene dine: