Utdeling av geiter, høner, sauer og frø fra julekampanjen «Levende gaver» 2023 er gjennomført! Tusen takk til alle dere som har gitt en gave til denne populære kampanjen. Mottakerne på Haiti og i Romania er svært takknemlige for disse viktige gavene.

En viktig del av programmet er at det barnet som får utdelt for eksempel en geit, forplikter seg til å gi bort det første avkommet til en annen skolekamerat. Hver og en som har fått hjelp må altså siden hjelpe noen andre som trenger det, og på den måten sprer hjelpen seg som ringer i vannet. Vi kaller det for «Pay it forward», og det blir satt stor pris på.

På Haiti der vi også delte ut frø i form av bønner, ble samme programmet gjennomført med at man må gi hjelpen videre til noen andre som trenger det. Disse levende gavene sammen med redskapsbiblioteket vi innførte i et par av prosjektbyene våre høsten 2023 utgjør en stor forskjell.

Også i Romania er det stor glede når de levende gavene blir delt ut. De hjelper utsatte familier og er en viktig del av programmet «Helhjertet for Romfolket» som vi startet i 2014.

Vi vil rette en stor takk til alle som valgte å gi en levende gave til de barna og familiene som vi hjelper! Takket være dere får de muligheten til en bedre fremtid. Hver gave utgjør en stor forskjell for mottakerne.

 

Dele med vennene dine: