Jeg husker godt hvordan jeg lengtet etter Julaften da jeg var liten. Lukten av pinnekjøtt, varmen i huset, juletreet som glitret så vakkert, morfar som leste juleevangeliet med tårer i øynene, og alle pakkene som lå så andektig under juletreet og som vi ventet i spenning etter å åpne.

Juleglede med julepakker og deilig julemat er noe barn over hele verden lengter etter, og så inderlig ønsker at de får oppleve! Men fadderbarnet Markuss fra Latvia og hans familie som du kan lese om på www.starofhope.no, har knapt råd til å holde vinterkulda ute. Julemat og julepakker er noe familien hans og de andre familiene til fadderbarna i prosjektlandene våre ikke har råd til.

I jula feirer vi at Gud kom til jord født som et menneske i en stall i Betlehem. Jesus som selv opplevde å være både fattig, kald, redd og trist, viste inderlig medfølelse med alle han møtte som var i nød. Slik satte Jesus et eksempel for oss mennesker om å vise omsorg for andre, og være med på å spre verdens lys inn i en mørk og kald verden.

Bli med på å skape jubel og glede i tusenvis av fattige hjem ved å støtte Star of Hope sin innsamling til jul! Bli med på å gi utsatte barn gode minner for livet!

 

Lena Gallatin Løsnesløkken

Ja, jeg vil glede barna med en julegave >>>

Dele med vennene dine: