”Gud, gi meg sinnsro til å akseptere det jeg ikke kan forandre, mot til å forandre det jeg kan, og forstand til å innse forskjellen”.

Denne vakre bønnen beskriver hvordan vi alle bør tenke i disse tider. Det er lett å bli opprørt over alle lidelsene som Covid-19 har ført med seg, men vår fortvilelse kommer ikke til å forandre noe. Vi må akseptere at pandemien påvirker oss alle, og siden fokusere på hva vi kan gjøre for å hjelpe hverandre. Det er dette Star of Hope gjør rundt om i verden, akkurat nå. Vårt fokus er på å hjelpe våre barn.

Julen er en tid hvor nordmenn bokstavelig talt møtes av mørket utenfor våre vinduer. Det løser vi ved å tenne lys av alle slag: Lyslykter, lysestaker, julestjerner og adventslys. La oss gjøre det samme for barna i våre prosjektland. Bli med å tenne så mange lys vi kan i deres liv, nå som de trenger det som mest. Midt i pandemiens mørke vil vi gi barna en verdig høytidsstund. Et barn fortjener å kjenne glede, spesielt når det er jul.

Gjennom en gave til julegaver og julefester bringer du lyset tilbake til barnas liv. Vær med å spre juleglede til barna!Spre juleglede til barna!

Varme julehilsner

Ragnar Løsnesløkken
Virksomhetsleder

Gi våre barn en jul de husker!

Våre årlige julefester har blitt en elsket tradisjon rundt om i verden. Hvert år samles barna på våre skoler for å leke, synge, danse, spise god mat og få hver sin julegave. I år kommer mye til å bli annerledes, men en ting er sikkert: Covid-19 skal ikke stoppe oss fra å gi barna en god jul!

Der det er mulig vil vi følge lokale smittevernråd og gjennomføre julefester i mindre grupper. Der dette ikke er mulig vil vi reise ut med mat, drikke og julegaver til barna og familiene, enten i byene deres eller hjem til dem. Hvor enn de bor og hvordan situasjonen er, skal vi sørge for at de får kjenne på håpet.

Etter et år som dette er det viktigere enn noensinne å påminne barna at det finnes varme og glede i verden. Du kan få det til å skje. Vær med å spre juleglede blant våre barn.

Julefest

Et avbrudd i den tøffe hverdagen.
Et festmåltid og julegave som gir barna kraft til å kjempe videre.

Gi din gave via kort eller VIPPS
VIPPSnumeret er 11 576 eller kontonumeret 5005.06.89465. Merk gaven “Julefest”

Dele med vennene dine: