Kjære venn!

Det føles fantastisk godt å vise deg det arbeidet som vi gjør rundt omkring i verden for deg via vårt årsmagasin. Mellom første og siste side møter du mennesker fra alle verdenshjørner, men i denne teksten vil jeg løfte spesielt frem barna som du kan lese om på side 15. Det har gått over 40 år siden Kenth Johansson først begynte å kjempe for Tobafolket i Argentina sammen med kona Alba, som dessverre ikke lenger er blant oss. Deres krevende arbeid har vært fremgangsrikt og har hjulpet mange. Alikevel finnes det tusenvis av mennesker som akkurat nå venter på hjelp.

Jeg tenker på fem år gamle Valeria som ikke ønsker noe mer enn å få være en del av vårt fadderprogram, og syvårige Guadalupe som er tvunget til å dele rom sammen med ni personer.
Vi har lyst til å forandre livene deres! Gi en gave, så kan du være med å se Guadalupe og andre i hennes situasjon få en bedre bosituasjon enn i dag.

Minst like viktig er det for Valeria, hennes lillebror Juan og andre barn i samme situasjon å få en fadder — for det forandrer deres situasjon i dag, så vel som deres fremtid.
Og desto fler vi er som hjelper, desto større forskjell kan vi utrette.

Lennart Eriksson
Med-grunnlegger og utviklingsansvarlig

Les årsmagasinet

Dele med vennene dine: