I cirka tretti år har vi delt ut julepakker til nødstilte mennesker i våre prosjektland. Mottakerne har alltid vært svært takknemlige og glade for dette. En stor takk til alle som har vært med på å bidra til suksessen gjennom årene! Denne jula, med den rådende pandemien som bakgrunn, betydde julepakkene ekstra mye for mange utsatte mennesker som kjemper en hard kamp for å prøve å få endene til å møtes hver dag.

For noen år siden gikk vi over til digitale julepakker som bestilles gjennom www.starofhope.no Varene kjøpes og pakkes i de ulike landene der pakkene deles ut. Før vi gikk over til dette systemet, visste vi ikke hvordan dere givere ville reagere. Men dere har vært fantastiske. Dere har virkelig omfavnet denne nye strategien som både er mer miljøvennlig og mer kostnadseffektiv. Dette, i sin tur, gjør at vi kan nå ut til flere utsatte familier i hvert av landene.

Nå har vi begynt å motta gledesbilder og flere fine filmklipp fra utdelingene. Se, nyt og vær stolt! Fordi denne gleden har du vært med på å skape!

En stor takk enda en gang til deg som sponset en julepakke gjennom denne kampanjen. Dette utgjør en forskjell for så mange mennesker og gir håp inn i det kommende året.

 

Du som er fadder kan finne mer materiale om du logger deg inn på webtjenesten Novacom.

PS: Avhengig av hvilket land det er, så ser selve innpakningen for julepakkene litt ulike ut. I visse land handler det om en innpakket gave, i andre land leveres julepakkene i en korg eller i en sekk. I noen av prosjektene der distribusjonen av pakker er vanskeligere, deler vi ut gavekort. Uansett så skaper julepakkene stor juleglede og gir håp for fremtiden.

Dele med vennene dine: