Vi hilser deg med et ord fra bibelen: «Lovet være vår Herre Jesu Kristi Gud og Far, barmhjertighetens Far og all trøsts Gud. Han som trøster oss i all vår trengsel, så vi kan være i stand til å trøste dem som er i all slags trengsel, med den trøst som vi selv blir trøstet med av Gud.» (2.korinterne 1, vers 3-4)

I juni skrev jeg om krisen som rammet barna i våre prosjekter i og med utbruddet av koronaviruset i verden. Dessverre er det er svært lite som har forandret seg. Da verden ble stengt ned i mars var det skremmende og omfattende, men med håp om at verden snart skulle bli normal igjen. Etter et halvt år, er vi fortsatt tvunget til å se på at denne krisen pågår for fullt.

Mange har gått omkring med en følelse av at mennesket har erobret verden med sine maskiner og innovasjoner. Det er forståelig å tenke slik, siden den teknologiske og medisinske utviklingen har kommet svært langt på få generasjoner. Hver av oss går rundt med en superdatamaskin i våre lommer, oppkoblet til resten av planeten. Medisiner og sykehus er i stand til å forlenge våre liv. Dette kan få oss mennesker til å føle oss uovervinnelige og i stand til å håndtere alt selv.

Men vi er ikke herre over jorden, tross alt! Og den innrømmelsen kan få oss til å føle oss små.

I disse urolige tider blir det derfor ekstra viktig å holde sammen og å gjøre det vi kan for å hjelpe dem som er i nød. Star of Hope ønsker å hjelpe alle de sultende barna og familiene i våre prosjekt. De er hardt rammet, selv om de ikke nødvendigvis er syke, fordi matmangel er en så ekstremt nær og vond trussel mot de aller fattigste. Vi vet ikke hvor lenge krisen varer, men det viktigste vi kan gjøre nå, er å være med på å lindre nøden for de barna som trenger det aller mest.

Forutsetningen er slik:
Hver tier metter ett barn i fem dager til!
Vil du være med og dele noen tiere?

Tusen takk til deg som støtter Star of Hope sitt arbeide!

Varme hilsener fra

Ragnar Løsnesløkken
Virksomhetsleder

Hjelp pandemiens glemte ofre!

Vi hører daglig om hvordan koronaviruset har slått til mot Norge, Europa og USA. Men hvordan står det egentlig til i de landene der fattigdommen allerede var stor før nedstenging og uteforbud? Når en dag uten inntekter er en dag uten mat, da blir viruset en dødsfelle til og med for de som ikke er syke. På mange vis er matmangelen en større trussel enn smitten. Vi gjør alt vi kan for å mette barna på våre skoler, men vi trenger din hjelp.

200 kr er nok til en matpakke med viktige basisvarer som mel, ris og konserveringsmidler. Denne pakken metter en fembarnsfamilie i to uker.
350 kr er nok til en større pakke med både mat og hygieneartikler. Denne pakken metter en fembarnsfamilie i nesten en måned.

Gi din gave via kort eller VIPPS

VIPPSnumeret er 11 576 eller kontonumeret 5005.06.89465. Merk gaven “Matkasse”

Dele med vennene dine: