«Salige er de som hungrer og tørster etter rettferdigheten, for de skal mettes».  (Matteus 5, vers 6)

Tenk å ta barna dine i hendene og måtte forlate alt, ja til og med barnas egen pappa? Tenk deg at du tvinges til å vende ryggen til det livet du har levd uten å vite hvilket liv som venter lenger fremme? Tenk deg de spørsmålene som gnager i deg når døren lukkes for siste gang:

Hvor skal vi dra?

Hvordan skal vi komme oss dit?

Hvordan skal jeg klare å beskytte og forsørge mine barn på den farefulle reisen?

Får jeg noen gang se mitt hjem, mine venner, min pappa, min bror, min voksne sønn eller min mann igjen?

Dette er spørsmål som mødre helst burde slippe å stille. Tenk deg redselen og angsten i det øyeblikket. Som mor selv blir jeg knust ved tanken på det ukrainske mødre gjennomgår nå. Ja, det er millioner av ukrainske mødre som dette er en virkelighet for akkurat nå.

Når nøden er størst ser vi gang på gang hvordan mødre finner styrke, mot og handlekraft som overgår det de selv trodde de kunne klare. Som kvinne og mor er jeg overbevist om at Skaperen har utrustet oss mennesker med det vi trenger for å beskytte våre egne barn. Vær gjerne med og be for alle mødre og barn som nå er på flukt fra krigens onde redsler i Ukraina, og for alle fedre og unge gutter som kjemper for Ukrainas frihet.

Stå sammen med ukrainske mødre og gi gjerne et bidrag til Star of Hopes arbeid for å hjelpe dem som er på flukt!

Varme hilsener fra,

Lena Gallatin Løsnesløkken.

HJELP MØDRE I KRISE

Altfor mange mødre går gjennom harde lidelser akkurat nå. Vi vil i dette månedsbrevet sette søkelys på de ukrainske mødrene som er på flukt med sine barn bort fra krigens redsler. Sammen kan vi gi dem håp!

Gi en gave >>>

 

Dele med vennene dine: