(Mars 2022)

 THE CEO

STAR OF HOPE GHANA

ACCRA.                                                                                                                                              15.mars 2022

Kjære, alle sammen!

Jeg er så takknemlig til Herren for livets gave og for Hans store nåde og hans beskyttelse over alle våre kjære barn, lærere og andre støttepartnere. Det er med stor glede at jeg deler en kort fremgangsrapport fra arbeidet med AWANA bibelundervisningsprogram for barna i alle seks prosjektene våre i Ghana.

Begynnelsen på året markerte oppstarten av det nye 2022/2023 skoleåret, og alle studentene som hadde bestått eksamen og alle barna i våre prosjekt var klar for oppstart. De som hadde gått i barnehagen var klar for første klasse, og alle som gikk på skolen i våre prosjekter var klar for å starte i et høyere klassetrinn. Det gir meg så stor glede å vite at de alle gjør det så bra både fysisk og akademisk.

Denne måneden lærte barna historien om Josef i bibelen. Selv om vi fortalte barna hele historien om Josefs liv, så fokuserte vi på hans karakter. Josef hadde gode karaktertrekk som er verdt å etterligne: Han gjorde seg flid med alt, turte å utmerke seg, han var hardtarbeidende, ærlig og gudfryktig. Josef viste stor respekt og ydmykhet for sine foreldre, så hans far elsket ham mer enn hans brødre. Da Josef ble solgt som slave, jobbet han hardt og utmerket seg på en slik måte at Potifar var snar til å gi ham ansvaret for hele husholdningen.

Josef var gudfryktig, så da han ble fristet av Potifar sin kone, nektet han å synde. Da han ble statsminister i Egypt jobbet han på en så fantastisk måte at han nøt stor respekt hos Farao.

Da vi hadde spørsmål og svar- runde med barna, spurte jeg dem om hva de ville ha gjort med Josefs brødre dersom de var i hans posisjon? Nesten alle svarte at de ville ha straffet dem, kun få sa at de ville ha tilgitt dem. Jeg benyttet da anledningen til å lære dem om tilgivelse og fortalte dem om det Josef gjorde, at han tilgav brødrene sine for at de hadde mishandlet ham og solgt ham som slave. Vi hadde det så fint både under lovsangen og gjennom undervisningen, og det er så utrolig sterkt å se disse barna som er så villige til å lære om Gud og lytte til historiene som står i bibelen. Dette vil forhåpentligvis være med og forme fremtiden deres, ved Guds nåde.

Jeg vil gjerne takke våre sponsorer for deres støtte gjennom disse tidene. Jeg ber om at Gud må velsigne dere rikelig.

Tusen takk!

ISAAC NII ADJIN LARTEY

(AWANA Bible Teaching Coordinator)

 

Dele med vennene dine: