Her ser du bilde av vårt nye skolebygg på Filippinene!

Vi ser virkelig  frem til å ønske elevene våre velkommen inn i  de nye klasserommene.

Når dette skrives er skolen på Filippinene fortsatt stengt på grunn av panedemirestriksjoner, men håpet er på vei tilbake. Og når det blir tid for skolestart, så ønsker vi at barna skal få en hjertelig god velkomst.

Endelig står det klart: Vårt nye skolebygg i Taytay. Takket være den kan vi for første gangen tilby elevene våre en helhetlig utdanning fra førskolen og helt opp til 12.trinn. I Norge tilsvarer det førskole, grunnskole og videregående skole. De to ekstra årsklassene vi har manglet (11. og 12.trinn), gjør elevene klare til å ta utdannelse på universitetet så fort de tar eksamen. Fantastisk, og dette er deres fortjeneste! Uten dere givere hadde aldri skolebygget blitt noe mer enn en skisse på papir. Men nå står den der, og elevene våre er de store vinnerne.

Gani Coruna som har viet 41 år av sitt liv på vårt arbeid i Filippinene, har valgt å kalle opp det nye skolebygget etter en kjær venn som har betydd svært mye både for ham og for virksomheten: Grunnleggeren av Star of Hope, avdøde Erik Gunnar Eriksson.

Det eneste som nå mangler før den etterlengtede skolestarten er å utruste barna med alt som deres utsatte familier strever med å få råd til å kjøpe: Penner, papir, skriveblokk, viskelær, linjaler, skolebøker, skolesekker og skoleuniformer.

Det gjelder ikke bare barna i Taytay. Fra Filippinene i øst til Haiti i vest deler barna samme lengsel om å få komme tilbake til skolen. Ja, lengselen strekker seg fra Romanias bergtrakter til Kenyas kyst og fra Ghanas landsbygder til storslummen i Brasil. Etter et langt og hardt år fortjener barna virkelig en god skolestart når de vender tilbake til skolebenken.

 

Gi bort en fantastisk første skoledag! Klikke her.

 

TIPS!

Når et nytt skoleår er i gang er det mange små elever som kommer på skolen for aller første gang. De trenger en fadder som kan hjelpe dem på reisen. Kanskje du kjenner noen som kunne tenke seg å være fadder for et utsatt barn gjennom skoletiden?

De kan enkelt melde seg som sponsor klikke ved å klikke her.

 

Dele med vennene dine: