Jeg husker godt da vi hadde håndarbeidstimer på grunnskolen min. Jeg var skikkelig dårlig til både å strikke, hekle og sy. Ja, jeg bestod nesten ikke symaskinprøven engang, og til og med guttene i klassen var bedre enn meg. Som mor har jeg likevel måttet finne frem nål og tråd mange ganger og lappe sammen hullete klær for barna mine.

I dette brevet kan du lese om alenemamma Elisabeth som i motsetning til meg er skikkelig flink til å sy. Hun har utdanningen, og drømmer om å få en symaskin, slik at hun kan forsørge seg selv og sine barn gjennom å være profesjonell syerske. For dem handler dette om å overleve!

I bibelen kan du lese om hvordan Gud har en spesiell omsorg for den fremmede, den enslige og enkene. De elleve apostlene forkynte ikke bare evangeliet om Jesus med ord, men viste Guds kjærlighet til folket ved at de hver dag sørget for at enkene og andre nødstilte fikk den maten de trengte, akkurat slik Gud hadde befalt israelsfolket gjennom Moseloven.

Gud har omsorg for Elisabeth!

Kanskje du vil gi Elisabeth og andre nødstilte mødre i våre prosjekter en symaskin, slik at de kan forsørge seg selv og sin familie?

Må Gud velsigne deg!

Håpefulle hilsninger

Lena Gallatin Løsnesløkken

Innsamlingsmedarbeider

Gi en gave >>>

Dele med vennene dine: