Skoleavslutningen på Filippinene pleier normalt å være i slutten av mars. I tillegg til at elevene får karakterer, diplom og utmerkelse, pleier avslutningsfestene å være fylt med diverse underholdningsprogram som inkluderer musikk, sang og dans.

I år ble eksamensdagen innstilt på grunn av pandemien, og fortsatt blir ingen sammenkomster gjennomført på normalt vis på Filippinene. Dette for å hindre spredning av koronaviruset.

Men på skolen i Taytay delte vi nylig ut eksamensbevis, avslutningsbilde og medaljer til elevene i avgangsklassene (6.klasse på grunnskolen, og 4.klasse på gymnaset). Elevene kom til skolen en og en for å unngå trengsel.

Vil du bli fadder for et barn på Filippinene, så klikk her.

Det ble en merkelig og spesiell skoleavslutning. Vi gratulerer avgangselevene og ønsker dem lykke til med videre studier. Takk til alle som støtter arbeidet på Filippinene! På bildene ser du noen av de glade og stolte studentene:

En av de mest fremtredende elevene heter Elyza. Hun avsluttet grunnskolen med særdeles bra karakterer, og hun fikk mange fine utmerkelser. I tillegg til hennes akademiske meritter har hun også vist lederegenskaper, vært med i skolens dansegruppe og blitt valgt til årets beste jentespeider.

John har også fått gode avgangskarakterer. Han er blant annet svært god til å stave vanskelige ord.

James:

Mary:

 

Dele med vennene dine: