Det vanskelige semesteret 2020-2021 på Filippinene med harde pandemirestriksjoner og hjemmeundervisning nærmer seg slutten. Før skoleavslutningen har avgangsklassene fra grunnskolen og gymnaset fått ta sine eksamensbilder også i år.

Med godkjenning fra de lokale myndighetene arrangerte Star of Hope sitt personale nylig fotodager. Flere ulike fotostasjoner var satt opp slik at barna kunne ta et bilde sammen med sine venner og familie mens de ventet på at det offisielle eksamensbildet ble tatt. Eksamensbildet ble som vanlig tatt av Star of Hope sin virksomhetssjef på Filippinene, pastor Gani Coruna.

Samtidig som barna kom til skolen for å ta eksamensbilde delte vi ut kasser med mat til de mest utsatte barna og familiene deres. Ansvarlig for utdelingen var Lilling Coruna.

Tusen takk til alle som støtter arbeidet vårt på Filippinene. Forhåpentligvis kan barna vende tilbake til skolen igjen under normale tilstander til høsten. Da håper vi også at vi kan ta i bruk det nye skolebygget for 11. og 12.trinn i Taytay. Gled deg med barna og ta en titt på de flotte eksamensbildene nedenfor.

 

Dele med vennene dine: