«Lær den unge den veien han skal gå,

Så viker han ikke fra den, selv når han blir gammel.»

(Salomos ordspråk 22, v.6)

Besøket i Dano, En oppmuntrende reise!

18.februar 2022 fikk jeg sjansen til å reise til Dano. Det er alltid fascinerende å se de store forskjellene mellom storbyen Port-au-Prince og landsbygda i Dano, det er som å reise til et annet land. Freden du føler når du reiser gjennom fjellandskapet er så sterk, at du fort glemmer byens bekymringer.

Det gir meg så enormt mye glede når jeg kommer til skolens område og får se barna studere, leke, spise etc. Og å vite og få se det med egne øye at barna blir matet åndelig gjennom the Christian Education Program (CEP) er virkelig oppmuntrende. For når livet her på jord nærmer seg slutten, så er det ikke ditt utdanningsnivå eller hvor suksessfull du har vært i livet ditt som teller, men det er ditt forhold til Gud.

John Kelly Chervil, lærer av det kristne utdanningsprogrammet, gjør en fantastisk jobb. Han underviser to timer i uken for første til sjette klasse, og bøkene de har fått er til stor hjelp. Jeg spurte noen bibelske spørsmål til barna, og de var i stand til å sitere bibelvers kun få uker etter at de hadde startet undervisningen gjennom ressursbøkene.

I det enorme kaoset som råder i landet, har vi også en stor mulighet til å dele evangeliet om Guds rike. Vi starter med de yngste. Mer enn noen gang trenger dette budskapet å bli forkynt for verden, og nå må vi ta det store ansvaret med å gjøre nettopp det. Tusen takk til alle dere som bidrar til dette arbeidet i både Jeanton og Dano.

Må Herren Jesus Kristus velsigne dere rikelig!

Hilsen,

Reginald Celestin

Consulting Pastor (rådgivende pastor)

Dele med vennene dine: