Nå har en ny hjelpesending fra Star of Hope nådd frem til Haitis jordskjelvofre! Maten ble fordelt mellom 350 familier i Passe-Clos og 350 familier i Martineau, på andre siden av Cavaillonelva.

Hver pakke inneholdt 45 kg mat og matolje. Totalt delte Star of Hope ut dette til familiene:

– 9 125 kg ris

– 4 375 kg erter

– 2 250 kg sukker

– 52 kg fiskehermetikk

– 2 771 liter matolje

Det var planlagt at lastebilene med mat skulle nå frem tidligere, men de ble forsinket på grunn av eskalerende uroligheter i landet og på grunn av de kriminelle gjengene som kontrollerer veiene mellom hovedstaden og katastrofeområdet. Våre ildsjeler på plass på Haiti har hatt is i magen og fått nødhjelpen frem når det var åpning for det. Dessuten sørget de for at begge lastebilene ble eskortert gjennom landet av væpnede vakter.

Til slutt nådde de altså frem til jordskjelvområdet der sultne familier har ventet, håpet, tvilt og fortvilt. For dem kom nødtransporten vår som en gave fra oven.

– Det tok oss mindre enn tre timer å dele ut matpakker til alle 700 familiene på begge plasser, sier Tony Boursiquot, feltansvarlig for Star of Hope Haiti. Det er takket være deres støtte og deres bønner at vi har kunnet gjennomføre dette. Til tross for at alt føles håpløst her på Haiti, har vi lykkes i å spre håp.

 

TUSEN TAKK TIL ALLE SOM HAR GITT EN GAVE TIL VÅRE INNSATSER PÅ HAITI! LES MER OM DEM HER

 

Dele med vennene dine: