Barnas behov har alltid stått i sentrum for vårt arbeid. Det var kjærligheten til barna som drev min far Erik Gunnar når han grunnla Star of Hope for snart 50 år siden, og det er kjærligheten til barna som også har drevet meg i alle år.

Derfor gjør det også ekstra vondt i meg når jeg treffer barn som Laurentsio, som du kan lese om i årsmagasinet (les i magasinet). Denne lille gutten vil bli tvunget til å leve med sine arr resten av livet. Det er så sørgelig og så unødvendig. Om hans mor hadde fått utdannelse når hun vokste opp, ville hun ikke trengt å tigge som sin eneste utvei. Da hadde hennes barn aldri vært ensom i så mange måneder. Ulykken skulle aldri ha skjedd, og Laurentsio ville fortsatt kunne spilt fotball med sine venner.

Vi kan ikke endre fortiden, men vi kan forme en annen fremtid — og det er nettopp det vi gjør nå. Laurentios hjemby er en av fem i Romania der vi gjennom våre sentre gir barna verktøy og vilje til å bli godt utdannede, selvforsørgende voksne. Vi skal sørge for at deres foreldre blir den siste generasjonen fattige, tiggende, utstøtte rom i Romania.

Vi er godt på vei — men vi trenger din hjelp for å fortsette!
Vi trenger penger til å varme opp lokalene, til sosialarbeidernes lønn, til skrivesaker og til viktige måltider barna får hver ettermiddag. Hver krone telles og hjelper oss å ta enda et steg på denne historiske reisen.

Kjære medarbeider, hjelp meg å forandre fremtiden for Romanias barn!

Lennart Eriksson,
Med-grunnlegger og utviklingsansvarlig

Send din gave med VIPPS 11576 til Star of Hope eller till kontonummer 5005 06 89465. Merk gaven: Romer

Dele med vennene dine: