Kjære medarbeider!

Å bli forelder er noe av det største man kan oppleve i livet. Det vet jeg av egen erfaring, ettersom jeg har gjennom årene blitt velsignet med fem friske barn. Og når du som mann får være med under fødselen, blir du virkelig klar over hvilken utrolig urkraft den kommende mammaen har i seg.

Hver mamma fortjener å få oppleve lykken av å holde sitt barn for første gang. Men blir du mamma på feil tidspunkt i livet, eller under ekstremt fattige forhold, kan lykken fort forsvinne av tanken på hvilket liv barnet vil få. I våre prosjektland har jeg møtt altfor mange barn oppdratt i elendighet — av mammaer som selv klassifiseres som barn.

Slike jenter tvinges som regel til å slutte på skolen, og mister dermed også den utdannelsen som kunne vært en vei ut av elendigheten. Derfor er det en selvfølge for oss i Star of Hope å alltid ha en åpen dør for mammaene og deres barn. Mange av dem ønsker ikke noe større enn å få en utdannelse. Alt vi trenger å gjøre, er å gi dem muligheten. Vi gjør det for deres skyld, og for deres barns skyld.
Det er barna verdt, eller hva?

Så i forbindelse med morsdagen sender jeg en ekstra tanke til disse kjempende mødrene — og samtidig en stor takk til alle givere som gjør vårt arbeid mulig.
Sist, og ikke minst, vil jeg rette en morsdags-grattis til deg som leser dette og selv er mamma. Din innsats er uvurderlig!

Lennart Eriksson
Utviklingssjef, Star of Hope

VIPPS
GAVEN TILL STAR OF HOPE
Merk betalingen Mors dag, Valgfritt beløp

SMS TIL 2160
Merk betalingen Star, 200 kr

KONTO 5005 06 894 65
Merk betalingen Mors dag, Valgfritt beløp

Dele med vennene dine: