Kjære medarbeider!

For meg, som har vært med siden Star of Hopes grunnleggelse, slår hjertet ekstra sterkt for Brasil — for det var der det begynte. Da, for nesten 50 år siden, var fattigdommen utbredt i hele landet. Mye har forandret seg, men om du våger deg inn i storbyenes favelaer får du se en side av samfunnet som myndighetene ikke viser frem.

Der har jeg møtt en virkelighet som totalt rokker ved bildet av det glade, dansende landet. Der finnes
et mørke som strekker seg mye dypere enn fattigdom. Det handler om alkoholisme og rusmisbruk,
om prostitusjon og overgrep, om organisert kriminalitet, om brutal vold — og mitt i denne bunnløse elendigheten står de hjemløse barna som uheldigvis ble født av feil foreldre.

Å ta til seg hvordan de har det, er like vanskelig som det gjør vondt. Ja, det skjærer i hjertet — og nettopp derfor varmer det samme hjertet av at vi kan gjøre så stor forskjell for São Pauls slum. Takket være din støtte har vi kunnet bygge opp en fremgangsrik barnehagevirksomhet, som for øyeblikket omfatter syv barnehager og over 2000 barn. Å besøke disse oasene som vi har bygd opp, og se forvandlingen hos de barna som til daglig for møte kjærligheten fra våre ansatte, gir oss alle kraft til å kjempe videre.

Takk for at du er med og gjør vår kamp mulig!

Lennart Eriksson,
Med-grunnlegger og utviklingsansvarlig

Dele med vennene dine: