«Hvorfor skal jeg ha det sånn som dette?»

I vår virksomhet er dette bevingede ord. De har vært med oss siden 1969, da grunnlegger av Star of Hope Erik Gunnar Eriksson, sto i et slumområde i Brasil med et døende barn i armene. Når den feberhete guttens blikk møtte øynene hans, opplevde Erik Gunnar at barnet sa, uten å bruke ord: «Hvorfor skal jeg ha det som dette?»

Det møtet, og de ordene, la grunnlaget for starten av Star of Hope. Når dette brevet skrives, er det 25 minusgrader ute. Det er kaldt, men vi er heldige som både har strøm og ved så vi kan holde oss varme. I østre deler av Romania rammes de også av Sibir-kulde og det kan bli like kaldt som her. Forskjellen er at de ikke har strøm og det er stor mangel på ved.

Hvorfor skal de ha det slik? Hvorfor skal noen barn frykte vinteren? Hvorfor skal foreldrene bli tvunget til å kjenne på avmakten over å ikke kunne varme sine barn?

Urettferdighet som dette er vanskelig å forstå, men i over 50 år har vi kjempet for mennesker som er rammet av den. I hvert land vil vi gi håp for de mest utsatte. Håp og mulighet for forandring.

Gjennom mange år har vi sett så mange eksempler på familier som har fått oppleve forandring og som med vår hjelp har fått et verdigere liv. Alt starter med en vennlig gjerning, en liten gave.

Du har muligheten til å hjelpe!

Bli den som varmer en familie og tenner håpet deres!

 

Varme hilsninger,

Ragnar Løsnesløkken, daglig leder

Gi en gave >>>

Dele med vennene dine: