Utdelingen av levende gaver fra julekampanjen i 2021 er fullført! Tusen takk til alle som donerte en gave til denne kampanjen som når mange utsatte familier på Haiti.

I prosjektene våre har vi nå delt ut geiter, høns og lam. Disse dyrene er populære og verdifulle for familiene på Haiti. Utdelingen ble satt ekstra stor pris på denne gangen på grunn av pandemien og de politiske urolighetene. Matprisene har skutt i været og enda flere lever i ekstrem fattigdom.

Siden geit- og hønseprogrammet startet opp på Haiti i 2009 har tusenvis av dyr blitt delt ut til barna. Disse dyrene er populære fordi de er billige i drift, nyttige og enkle å ta vare på. I byen Bois Negresse foretrekker beboerne å oppfostre sau i stedet for geiter siden sauen tilpasser seg det kalde klimaet bedre.

Et annet viktig aspekt ved prosjektet er at hvert barn som har mottatt et dyr forplikter seg til å gi bort det første avkommet til en klassekamerat. Slik sprer denne gode gjerningen seg som ringer i vannet.

Tuen takk til alle som valgte å gi bort et levende dyr til noen til jul, og slik hjelpe utsatte barn og familier gjennom Star of Hope! Takket være dere har familiene fått håp for dagene fremover. Hver gave utgjør en stor forskjell for mottakerne.

Les mer om Haiti ved å klikke her. >>>

 

 

Dele med vennene dine: