I løpet av våren har vi fortsatt utdelingen av geiter og andre dyr til utsatte familier i Romania. Disse innsatsene er mulig takket være alle dere generøse givere! Tusen takk til alle som har gitt en gave til denne kampanjen.

Buskapen som vi har delt ut i nordøstre Romania siden 2016 har vært en viktig faktor til den positive utviklingen blant romfamiliene vi jobber med. Forvandlingen fortsetter, og det er takket være dere at satsingen vår «Helhjertet for Romfolket» går så bra.

Fra geiter, sauer og kyr får familiene melk og ost. Fra hønene får de egg. De kan velge å selge overskuddet slik at de får råd til å kjøpe andre nødvendige dagligvarer.

Hjertelig takk til alle som valgte å gi bort en julegave/julegeit til Star of Hope og de barna vi hjelper! Takket være dere får familier nå en mulighet til en bedre fremtid med håp for morgendagen. Gavene utgjør en stor forskjell for mottakerne!

Tvillingene Rosa og Denisa med sauen de har mottatt.

Star of Hope sin medarbeider, Antonica (til venstre), deler ut en geit til en trengende familie i Dimancheni i Romania.

Alina og hennes familie har fått hjelp fra Star of Hope i flere år. Nå nylig fikk familien en geit.

Tabita med hennes nye geit.

Alexandra fikk en geit i mars. Den har allerede fått to killinger. Den mørke fikk navnet «Stjernen» og den lyse fikk navnet «Den gulaktige».

 

Dele med vennene dine: