Amanda var bare 15 år gammel da hun begynte å jobbe som lærer. I dag, i en alder av 29, er hun ansvarlig for alle 350 ansatte på Star of Hope barnehage i Sao Paolo.

[perfectpullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]«–Her føler jeg at jeg gjør en forskjell i barns liv hver eneste dag.»[/perfectpullquote]Amanda er rektor ved den største barnehagen CEI Cerejeiras, og fungerer i tillegg som HR Manager for alle seks barnehager i distriktet. Siden hun begynte å jobbe for Star of Hope i 2010, har hun blitt forfremmet fem ganger på vei til sin nåværende rolle som leder.

– Da jeg startet dette, fant jeg meg selv for første gang, sier hun. Her føler jeg at jeg gjør en forskjell i barns liv hver eneste dag. Mange andre skoler er forpliktet til å vise fram en fasade for foreldrene, mens vi fokuserer på å skape et godt miljø for barna.

Amanda ser store muligheter i virksomheten til å vokse. – Det vi gjør her betyr mye for disse barna som kommer fra fattige familier, forteller hun. Når nye førskoler skal åpnes anbefales vi av myndighetene slik at de nye kan besøke oss for å se hvordan vi gjør det her. – Vi har bygget opp et godt omdømme.

Dele med vennene dine: