Helt siden 70-tallet har vi jobbet med minoritetsfolket Toba nord i Argentina. På nært hold har vi sett diskrimineringen de har blitt utsatt for – ikke minst når det gjelder barnas muligheter for å bli velutdannede voksne. Men, vi har også sett hvilke store framskritt disse barna kan gjøre om de bare får en ærlig sjanse.

To ting vet vi med sikkerhet. Det finnes mange intelligente, engasjerte og ambisiøse barn og ungdommer hos Tobafolket. Mange av dem som har fått hjelp har virkelig blomstret! Vi er veldig takknemlige for at vi sammen har fått gjøre en forskjell for dem.

Det andre er at vi vet at barna fortsatt trenger oss. Diskriminering er ikke noe som forsvinner over natten, heller ikke i løpet av fem tiår. Vi kommer fortsatt til å kjempe for disse barna ettersom det gir gode resultater.

Førskolen Jardin Alba er et lysende eksempel på det. Med små midler har personalet skapt et unikt miljø hvor barna kan utvikle seg.

Stoler i rett høyde, skolebøker som inspirerer og en projektor for videoundervisning ville løfte undervisningen enda et hakk.

Du kan være med å sørge for det. Støtt førskolen slik at den kan fortsette å blomstre!

Håpefulle hilsninger,

Ragnar Løsnesløkken, daglig leder Star og Hope Norge

 

Gi en gave >>>

 

Dele med vennene dine: