Trenger Kenya virkelig vår hjelp?

Det er forståelig at noen stiller spørsmålet, ettersom Kenya har mottatt enorme mengder med bistand fra vestlige land gjennom mange år. Men, Kenyas tilstand medfører ulike utfordringer. Halvparten av landets 55 millioner innbyggere er i dag 19 år eller yngre. 9 millioner kenyanere har mindre enn 20 kr pr dag å leve for.

Som er alltid er det barna som rammes hardest.

Derfor er vi svært takknemlige for det gode arbeidet som blir gjort i Star of Hope Kenya, der våre ildsjeler, ledet av pastor Gilbert Ochieng, sørger for at hundrevis av barn utdanning, mat og helsetjenester. Altfor mange av våre fadderbarn vokser opp hos alenemødre som ikke engang har råd til å gi barna mat. Noen av dem kan du lese om ved å gå inn på www.starofhope.no

Familien Løsnesløkken besøkte Star of Hope sine prosjekter i august 2023. Det var imponerende og gledelig å se arbeidet som gjøres i de ulike prosjektene. Vi fikk også møte fadderbarnet vårt, Margret på 11 år. Hun bor sammen med mor, tante og bror i et rom på 10 kvadratmeter. De har et provisorisk kjøkken i en smal gang og deler toalett med mange andre naboer. Vår støtte gjør at Margret kan gå på skole og få mat. Hun drømmer om å bli lærer. Andre barn vi snakket med drømmer om å bli piloter og leger, slik at de kan hjelpe familien ut av fattigdom. Gjennom Star of Hope har de fått et håp i livet.

Hvis du ikke har et fadderbarn i Kenya, så anbefaler vi deg å få det. Fra 250 kr i måneden kan du forandre et liv i håpløshet, til et liv fylt med håp og drømmer for framtiden.

Din og min støtte betyr så enormt mye for den som får hjelp.

Gi en gave>>>

Les mer>>>

Håpefulle hilsninger,

Ragnar Løsnesløkken, daglig leder

Dele med vennene dine: