Du husker vel hvor spennende det var å begynne på skolen? Det første året, når alt var nytt, og de årene som fulgte når du fikk møte dine venner igjen etter en lang sommerferie. Disse følelsene deler vi med alle barna rundt om i verden som får mulighet til å gå på skole. Uansett land og generasjon, kjenner barna på det samme første skoledagen. Samme forventninger, samme uro og samme lengsler – men det er en forskjell.

For oss og for våre barn er det en selvfølge å gå på skolen. For barna i våre fadderland er det ingen selvfølge, men det forandres når de havner under Star of Hope sine vinger. Foreldrene deres søker seg til oss ettersom de vet at vi åpner døren til en verden av framtidsmuligheter.

Under pandemien møtte barn over hele verden stengte skoledører. Hjemmeundervisning og isolering ble en utfordring for Norges barn, men de hadde i det minste digitale hjelpemidler på sin side.

For våre fadderbarn ble utfordringen enda større, og savnet etter skolen enda større. Nå, etter mer enn to år, er det endelig tiden kommet for at hundrevis av dem kan vende tilbake til klasserommet. Vi ønsker å gi dem best mulig forutsetninger.

Første steg er å fylle klasserommene med det som mangler: Bøker, skriveblokker, penner/blyanter, kritt, linjaler, leker og mye mer.

 

Vær med å overraske skolebarna med en fantastisk første skoledag!

Ja, jeg vil være med å gi barna en uforglemmelig skolestart! >>>

Varme hilsninger,

Ragnar Løsnesløkken, daglig leder

Dele med vennene dine: