Det som har drevet meg i alle år er det samme som driver våre medarbeidere der ute: Vi elsker barna vi kjemper for.

Den kjærligheten er en drivkraft som ikke svinner, men den gjør det også enda mer hjerteskjærende når jeg møter barn som ikke har det bra. I slummen i Taytay er kontrastene ekstreme mellom vår fine skole og de trange skjulene våre barn kommer hjem til etterpå. Der er det ikke toaletter eller vann, og ofte mangler det elektrisitet.

Det handler om planker og metallplater der alt som skiller en familie fra den neste, er noen lag med trefiber. Der lever du så trangt og tett på andre at om en voksen vil deg vondt, har du ingen steder å gå. I denne slummen blir gutter slått og jenter antastet av samme mennesker som burde beskytte dem.

Men mitt i elendigheten finnes et lyspunkt: Den skolen som vi har drevet i snart 30 år. På det fristedet finnes alt barna savner: Elektrisitet og vann, lekeplasser, kalde rom, ansvarsfulle voksne og masse kjærlighet. Som du kan lese om i foldern, risikerer alt det her å forsvinne.

Det som må skje nå, er at vi gjør et krafttak for å sikre skolens fremtid. Hvem skal ellers stå opp for Michelles lillesøster, og alle de andre barna i Taytay?
Du er en nøkkelperson for at det her skal bli virkeligjort.
Derfor ber jeg deg: Hjelp oss å redde barnas fristed.

Lennart Eriksson
Utviklingssjef, Star of Hope

VIPPS
GAVEN TILL STAR OF HOPE
Merk betalingen Fristed, Valgfritt beløp

SMS TIL 2160
Merk betalingen Star, 200 kr

KONTO 5005 06 894 65
Merk betalingen Fristed, Valgfritt beløp

Dele med vennene dine: