Det er krise på Haiti. «Hungersnøden for de verst rammede har nådd nivå 5 av 5, og nå advarer FN om livstruende sult i landet». Vil du være med på å redde Haitis barn fra skjebnen?

Slik brukes gavene vi mottar:

Vi bekjemper hungersnøden på to måter: Skolelunsj til skolebarna våre samt matpakker til familiene deres. Matpakkene inneholder livsviktige basisvarer som gir mye næring per krone: Ris, bønner, sukker, hermetikk og matolje.

200 kr kan mette en familie på fem i to uker

350 kr kan mette samme familie i nesten en måned

500 kr kan gi lunsj til 100 skolebarn

Vårt arbeide på Haiti

I 44 år har Star of Hope jobbet med utdanning, mat og vann på Haiti. Vi har et permanent arbeide i landet. Skoleprosjektene våre tar imot over 3 500 barn. På alle skolene våre finnes det førstehjelpsutstyr og rent vann som alle i landsbyene kan bruke. Rent vann beskytter menneskene mot de sykdommer som skittent vann medfører. Hvert år deler vi ut husdyr som bidrar til å heve familienes levestandard. Hvert barn som får et dyr, forplikter seg til å gi bort det første avkommet til en annen familie i nød. Slik sprer hjelpen seg som ringer i vannet. Star of Hope står også klar til å rykke ut når folket blir rammet av katastrofer. For eksempel ved jordskjelvet i 2010, ved orkanen i 2016, ved jordskjelvet i 2021, og ved hungersnøden som pågår nå.

VIPPS din gave til 11576 merket «Haiti».

 

 

 

Dele med vennene dine: