Det langsiktige utviklingsarbeidet nord i Argentina fortsetter. Siden 1977 har titusenvis av mennesker fra det utsatte Tobafolket, også kalt Qomfolket, fått et bedre liv. Dette takket være alle faddere og gavegivere sitt fantastiske engasjement og støtte.

I vår hadde vi en innsamling til inntekt for vår unike skole i Nam Qom-området utenfor byen Sàens Pena. Jardin Alba er den eneste førskolen der undervisningen foregår både på spansk og på morsmålet Toba, også kalt Qom.

Takket være alle gavene som kom inn, har vi nå gjennomført en renovering og utvikling av skolen. Vi har bygget et spesielt handicaptoalett for barn med ulike nedsatte funksjonsevner. Vi har også tilpasset gangene og lokalene med spesielle terskler for å gjøre skolen mer tilgjengelig for alle. Tilpasningen er i samsvar med myndighetenes økte krav for skoler i regionen og landet.

Tusen takk til alle som gav en gave til denne innsamlingen.

Jardin Alba ønsker 60 barn velkommen dette skoleåret, og de tas godt vare på av våre fem lærere og pedagoger. To av lærerne har en ekstra utdanning innen tospråklighet.

Tusen takk til alle som støtter arbeidet vårt i Argentina!

Du kan gi en gave til arbeidet vårt i Argentina ved å vippse «Toba» til 11576.

Dele med vennene dine: