Vi fortsetter å dele ut nødhjelp til utsatte fadderbarn i våre prosjektland. Takket være generøse enkeltgivere og støtten fra fastgiverne kunne vi nylig gjennomføre enda en matutdeling i Ghana.

Regjeringen i Ghana holder fortsatt skolene stengt for å hindre spredning av koronaviruset. Nedstengingen har ført til at foreldrene har måttet kombinere sine daglige aktiviteter med ansvaret for å finne mat til sine barn også i ukedagene. Det har vært en stor prøvelse for mange familier.

Nedstengte skoler innebærer at barna mister en del av utdanningen sin. I tillegg går de glipp av den livsnødvendige frokosten og lunsjen som de pleier å få på Star of Hope sine skoler.

De fleste foreldre i disse områdene har knapt råd til å gi barna sine tre måltider mat om dagen, og særlig ikke tre næringsrike og varierte måltider. Måltidene som normalt blir servert på skolene er derfor en viktig del av arbeidet for barna og foreldrene. For å hjelpe familiene i denne vanskelige tiden, gjennomførte vi derfor nylig en ny matutdeling.

Charity, vår lokale virksomhetssjef i Ghana, forteller:

– Situasjonen er svært krevende for veldig mange. Vi prøver å motivere barna gjennom vårt hjemmeskoleprogram. Det går bra, men mange foreldre er bekymret fordi barna deres er sultne og fordi de ikke vet hva framtiden vil bringe. Mange lurer på når skolen skal starte opp igjen. De matpakkene vi delte ut, demper hungeren og gir samtidig håp for fremtiden.

Så vi vil rette en stor takk til alle som gjør disse matutdelingene mulig! Jeg håper at de bildene vi har sendt med skal vise hvor glade og takknemlige barna og familiene er. Forhåpentligvis kan barna snart vende tilbake til klasserommet. Tusen takk, og Gud velsigne dere!

Les mer om arbeidet vårt gjennom å klikke her.

Takk for all støtte. Hjelp oss å nå ut med flere matpakker til våre fadderbarn. VIPPS din gave til 11 576 eller sett inn penger på kontonummer 5005.06.89465. Merk gaven din «MATKASSE».

 

Dele med vennene dine: