Nå skal du få stifte litt mer bekjentskap med meg Ragnar Løsnesløkken som, sammen med min herlige familie, har fått hovedansvaret for virksomheten i Norge.

Vi hilser deg med et ord fra bibelen:
«Vær stille for Herren og vent på Ham.» (Sal.37, v.7)
Tusen takk til deg som står sammen med Star of Hope i denne vanskelige tid!

De siste to årene har vi kjent på et kall til å engasjere oss stadig mer i Star of Hope sitt fantastiske arbeid og visjon for «å gi utsatte barn en god start i livet». Vi er svært glad og takknemlig for å være en del av en organisasjon som gir fattige barn rundt om i hele verden et håp for fremtiden, og som ser på det som sitt kristne ansvar å hjelpe så mange utsatte barn og familier som mulig med de midler man har til rådighet. I mai 2019 var hele familien i Romania og besøkte noen av prosjektene som Star of Hope driver der. I år har arbeidet for romfolket femårsjubileum. Det var inspirerende å se hvilken forskjell Star of Hope har betydd for så mange barn og familier på så kort tid. Med større ressurser kunne vi gjort så mye mer.

Da jeg overtok som virksomhetsleder for Star of Hope Norge i februar i år, var det med friskt mot og stor entusiasme vi satte i gang med alle våre planer for året. Men så kom covid-19 og snudde alt på hodet. Alle konserter, møter med bedrifter o.l. måtte avlyses. Samtidig opplevde trofaste bedrifter og støttepartnere for Star of Hope Norge økonomisk krise, og kroneverdien sank i takt med den stadig økende nøden som utviklet seg i de aller fattigste landene.

Når en lutfattig rom i Romania, en fattig bonde på Haiti eller en familiefar fra slummen i Taytay på Filippinene ikke får gå ut og jobbe, er man overlatt til seg selv og sin egen evne til å overleve dagene. Her finnes ikke NAV eller en nasjonal matsentral som klarer å dekke den totale sultnøden. Bare på Haiti er det nå 4 millioner mennesker som lever på grensa til sultkatastrofe.

For mange av barna som daglig kommer til Star of Hope sine skoler og hjelpesentre er skolelunsjen kanskje det eneste måltidet de får i seg den dagen. Når barna nå må holdes hjemme på grunn av pandemien, og foreldrene attpåtil har mistet jobben sin, så sier det seg selv at dette er en stor krise for de som fra før kjemper en daglig kamp for å overleve.

Star of Hope som har lokale medarbeidere og ledere i alle sine 12 prosjektland, har stor tillit blant befolkningen i landsbyene de jobber i. De kan enkelt dele ut matkasser til skolebarna og andre mennesker som trenger det. Men dette er svært dyrt, og det trengs desperat mer penger.

Siden alle våre planer ble avlyst, har vi måttet tenke nytt. Vi lager nå SoH TV (Star of Hope TV) fra prosjektlandene som ligger på Youtube. I tillegg holder vi på å spille inn ei familieplate for Star of Hope. Familien Løsnesløkken planlegger også utekonserter i sommer, samt at vi er tilstede på Lyngdal bibelcamp for å være forsangerteam og med stand i uke 30 i juli. Vi håper at både vi og våre ambassadører kan reise ut og besøke flere kirker og menigheter til høsten.

Ta gjerne kontakt om du vil ha besøk av oss. Vi er så uendelig takknemlig for din støtte til utsatte barn! Det er dine gaver som gjør arbeidet mulig! Guds fred!

LA OSS BREMSE KONSEKVENSENE AV KRISEN FØR DET ER FOR SENT!
VIPPSNUMMER: 11 576   Merk gaven “Matkasse”

Dele med vennene dine: