METTE ET BARN!

Voldsomme protester, gapende tomme butikkhyller, brente biler, stengte skoler, skadde og døde. Opptøyene er over, men roten av problemet  gjenstår:

MATEN REKKER IKKE TIL OG BARNA GÅR SULTNE!

METTE ET BARN!

Voldsomme protester, gapende tomme butikkhyller, brente biler, stengte skoler, skadde og døde. Opptøyene er over, men roten av problemet  gjenstår:

MATEN REKKER IKKE TIL OG BARNA GÅR SULTNE!

Star of Hopes 3500 skolebarn tilhører de fattigste og mest sårbare i Haiti. Allerede før opprørskrisen, hadde inflasjonen, valutakursen og stigende matvarepriser  tvunget oss til å planlegge for en begrensning på antall skolelunsjer: fra fem til fire per uke.  3.800 dollar per måned (ca 33.000 kr) mangler for oss for å fortsette med 5 lunsjer i uka. For 50 kr kan du mette et barn i en måned – bli lunsjbuddy!

Vi trenger flere som er med å kjemper for barna. For deg som enda ikke har blitt Lunsjbuddy er det en fantastisk måte å forsikre at et barn har tilgang til næringsrik mat, uke etter uke, måned etter måned. En ekstra 50-lapp betyr så ubeskrivelig mye for den som sulter.

[[[["field54","equal_to","250"],["field54","equal_to","300"],["field54","equal_to","500"],["field54","equal_to","Velg selv"]],[["show_fields","field3,field11,field12,field15,field16,field17,field14,field18,field55,field20,field24,field44,field29"]],"or"],[[["field54","equal_to","Velg selv"]],[["show_fields","field2"]],"and"],[[["field55","equal_to","Jeg vil ha skattefradrag"]],[["show_fields","field13"]],"and"],[[["field44","equal_to","Jeg vil lese betingelsene"]],[["show_fields","field42"]],"and"]]
1
Bli lunsjbuddy
Skriv ønsket beløp (min 250,- /mnd):
no-icon
Fornavn
no-icon
Etternavn
no-icon
Adresse
no-icon
Postnr
no-icon
By
no-icon
Telefon
no-icon
Skattefradrag
Personnummeryour full name
no-icon
Melding til Håpets Stjernemore details
0 /
Betingelser for Star of Hope Norge/Håpets Stjerne fadderskap
Ved å registrere deg som fadder godtar du at vi lagrer denne informasjonen du nå gir oss i vårt giverregister. Vi oppbevarer denne informasjonen for å kunne regelmessig informere deg om vårt arbeid. Så lenge du er fadder vil denne informasjonen stå oppført i vårt register.

Du har krav på å få tilsendt samt endre informasjonen vi oppbevarer om deg. Du har også rett til å kreve å bli tatt ut av vårt register. Ring 22 44 93 50 (Telefontid manda –torsdag 09.00 – 12.00) eller send mail til post@starofhope.org om du vil gjøre endringer.

Om du er under 15 år vil det sendes en kvittering til foreldre/foresatte for underskrift. Når vi har mottat dette sendes informasjonen om fadderskapet til deg.

Vi følger EUs personvernforordning GDPR. Les mer i vår personvernserklæring.

Star of hope Norge/Håpets Stjerne betingelser
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Vi følger EUs dataskyddsforordning GDPR. Les mer om personvern.

Del med dine venner:

Facebook          Instagram         


Schweigaards gate 34E | 0191 Oslo | Telefon: 224 49 350 | post@starofhope.org


Facebook          Instagram         


Schweigaards gate 34E | 0191 Oslo
Telefon: 224 49 350 | post@starofhope.org