I midten av mars ble alle skoler i Ghana stengt på grunn av covid 19-pandemien, og alle våre fadderbarn har måttet holde seg hjemme siden da.

Det har vært utfordrende for barna og familiene deres, og vi har fått rapporter fra skoleledelsen om at situasjonen har blitt enda mer alvorlig. Familiene til elevene har vært avhengig av at barna får to måltider mat hver skoledag, noe som er en viktig del av Star of Hope sitt arbeid. Nå når landet har vært nedstengt har det blitt vanskelig å få tak i nok mat for de fleste familiene. Mange foreldre har mistet jobben sin i denne pandemien, og samtidig har matkostnadene økt.

Men nå etter to måneder kunne vårt personale endelig få reise og dele ut matpakker. Restriksjonene har blitt lettet på, og nå ble det mulig å handle mat og å dele ut matpakker til mer enn tusen barn og til skolens lærere. Alle fikk ris, matolje, hermetikk, ansiktsmasker og desinfeksjonsmidler.

Tusen takk til alle som gjør dette mulig!

Men vi trenger å gjøre mer! Hjelp oss å nå ut med matpakker til våre fadderbarn. VIPPS din gave til 11 576, eller sett inn penger på kontonummer 5005.06.89465 og merk gaven «MATKASSE».

Dele med vennene dine: