Vi hilser deg med et ord i fra bibelen: «Det som ble til i ham, var liv, og livet var menneskenes lys. Lyset skinner i mørket, og mørket har ikke overvunnet det». Johannes kap. 1 vers 4 og 5.

Grunnleggeren av Star of Hope, Erik Gunnar Eriksson, sa ofte at det er bedre å tenne et lys, om det så er lite, enn å forbanne mørket. Det er ord som har inspirert de som arbeider i Star of Hope og som forteller mye om hva arbeidet vårt handler om. Der hvor vi ser mennesker som lider, skal vi stå klare til å tenne lys som fjerner mørket. Hver for seg er kanskje lyspunktene små, men tilsammen utgjør de til slutt en stjernehimmel.

Vår årlige og viktige utdeling av julegaver er et eksempel på dette. Hvert år ved juletider ser vi beviser på hvor mye dine gaver kan bety. En liten julepakke får en hel familie til å skinne opp, og når de deles ut i tusentall blir verden utvilsomt lysere.

At mørket finnes i verden er noe vi må akseptere og i disse urolige og utfordrende tider kan mørket oppleves overveldende. Nettopp derfor, etter alt som har skjedd dette året, blir våre julegaver ekstra viktige i vinter. Sammen kan vi mennesker lyse opp verden for hverandre.

La oss lyse opp verden for hverandre!

Håpefulle hilsninger

Ragnar Løsnesløkken
Virksomhetsleder

Lys opp mørket med en julegave!

Året 2020 går mot slutten. Snart kommer vinteren til å senke seg over et år preget av redsler, sykdommer og sorg i koronaviruset sine spor. Pandemien er dessuten skyld i at fattigdommen og matmangelen har økt blant allerede utsatte familier i våre prosjektland. Heldigvis finnes det noe konkret som du og jeg kan gjøre for dem.

I snart 30 år har Star of Hope sine julepakker spredt glede i fattige hjem rundt om i verden. Det er en høyt elsket tradisjon, både blant norske givere som sponser julepakkene og blant de utsatte familiene som har barn som gleder seg helt enormt til julepakkene blir delt ut. De er akkurat som alle norske barn som gleder seg til å åpne pakker på julaften. Når et av barna i Latvia, Filippinene, Argentina, Haiti, Kenya, Romania eller noen andre av våre prosjektland får åpne sin julepakke, vil øynene tindre av glede.

Vi står klar til å forberede innkjøp av julegaver! I et historisk år som dette, hvor barn og voksne i alle land har stått overfor ekstra harde påkjenninger, kommer hver julepakke til å spre enda større glede. For mange familier handler det rett og slett om å overleve. Dessuten er vi med på å spre håp, og håpet driver mennesker til å kjempe videre.

Takk for at du vil være med og lyse opp mørket for noen med en julegave!


200 kr er nok til en pakke med viktige basisvarer som mel, ris og konserveringsmidler.


350 kr er nok til en pakke med litt ekstra juleglede: Mat, hygieneartikler, noe godt å spise og en julepakke til de minste barna.

Gi din gave via kort eller VIPPS
VIPPSnumeret er 11 576 eller kontonumeret 5005.06.89465. Merk gaven “Julepakke”

 

Dele med vennene dine: