Kjære medarbeider!

Du holder nå i et nødrop, dessverre. Vi står nemlig foran en akutt krise i Haiti, der mangel på mat rammer våre 3500 skolebarn.

Om du har fulgt de siste rapportene vet du hvor ille det er. Da har du hørt om bakgrunnen til kaoset: Ruvende inflasjon, høye matpriser og en politisk korrupsjonsskandale der politikere har sløst bort milliarder av folkets penger. Og da har du nok også fått med deg hva dette har ført til: Krav om at presidenten går av, voldsomme protester, butikker som plyndres, utallige dødsofre og enda flere skadde. Våre ansatte har fryktet for sine liv, majoriteten av våre skoler har blitt tvunget til å holde stengt og våre viktige matleveranser til barna har ikke kommet frem fordi mattransporter har blitt stoppet og plyndret.

Jeg vet ikke hvordan det kommer til å se ut i politikken når mitt brev kommer frem til deg. Men vi kan være sikre på at mangelen på mat vil være like akutt. Problemene forsvinner ikke over natten; tvert imot blir de værre for hver natt som går uten at våre barn får spist seg mette.

Jeg skriver «våre barn» fordi det er slik vi tenker om dem. De tilhører jo samme verdensomspennende familie som du og jeg er med i: Star of Hope Family. Derfor kan vi umulig overgi dem til skjebnen.

Ingen av barna våre skal måtte sovne sultne, og ingen foreldre skal måtte stå hjelpeløse og se på når deres barn sulter og blir magre. Det er dette vi skal sette en stopper for nå. Derfor ber jeg deg om hjelp til å finansiere en nødutsendelse vi nå forbereder. Hver krone teller — og desto flere som stiller opp, desto flere munner kan vi mette.

Hjelp oss å nå frem med mat til barna.

Med vennlig hilsen

Lennart Eriksson,
Med-grunnlegger og utviklingsansvarlig

Krise i Haiti – Barna trenger mat!

Våre 3500 skolebarn står uten mat! Situasjonen blir mer akutt for hver dag som går, og vi må stå klare til å rykke ut så snart sikkerhetssituasjonen endres.
Derfor trenger vi din hjelp til å finansiere krisetiltak! Hver krone teller nå! Gjør en avgjørende innsats: Vær med å redde våre barn fra sult!

Send din gave med VIPPS til Star of Hope eller til KONTONUMMER 5005.06.89465
Merk gaven: Mat Haiti

Dele med vennene dine: