Tiden går utrolig fort. Bare siden sist jeg skrev i magasinet har jeg hatt familieforøkelse på 33 prosent på hjemmebane. Snakker man om vekst, er dette en betydelig prosent.

I Star of Hope-familien opplever vi også vekst. Når jeg kom inn i organisasjonen for drøyt fem år siden, snakket vi om litt over 30.000 barn som fikk hjelp hver dag. I dag er tallet 40.000. Det kan vi kalle en kraftig familieforøkelse. Star of Hope-familien ute i verden vokser av én årsak: Star of Hope-familien her hjemme blir større!

Hudson og Håkon

Hudson og Håkon

Det er noe spesielt med familie. Når vi på hjemmebane hadde familieforøkelse i høst var gleden enorm. Ikke bare hos meg og min kone, men hos fettere og kusiner, onkler og tanter og besteforeldre. Star of Hope-familien er ikke så veldig annerledes. For hvert nye barn som får hjelp, og for hvert nye familiemedlem her hjemme i Norge, gleder vi oss stort. Det er nemlig sånn at vi sammen, som en familie, forandrer verden. Vi står hånd i hånd og kjemper mot urettferdighet, mot fattigdom og for hverandre. Sammen gjør vi noe stort. Vår målsetting som familie er ikke mindre enn at alle barn skal få gå på skolen og ha tilgang på rent vann og næringsrik mat.  

Jeg er stolt av familien min, og i det nye nummeret av Star of Hope Magazine som er på vei i posten til deg, får du bli kjent med flere av dem, som Einar fra Sandefjord, Jennifer fra Ghana, Tony fra Haiti og Susanna fra Lycksele i Sverige. Alle er familie. Og det er du også.

Med stort takk til Star of Hope-familien
Hudson og Håkon

Dele med vennene dine: