Julesuksessen fortsetter! I over 30 år har vi delt ut julepakker til utsatte barn og familier i våre prosjektland. Det har alltid blitt satt enormt pris på av mottakerne, og så også i 2023.

Tusen takk til alle som har vært med og bidratt til at denne flotte tradisjonen får leve videre! Denne julen betydde julepakkene ekstra mye for mange hardt kjempende familier.

Når vi mottar penger til julegaver fra giverne, sendes pengene direkte til prosjektlandene og så kjøper de inn gaver til utsatte familier i sine land. Denne innsamlingen er mer kostnadseffektiv enn om vi skulle ha kjøpt gavene i Norge og sendt i posten. Dette betyr at vi kan nå mange flere utsatte barn og familier med julepakker med støtten fra dere.

Våre lokale medarbeidere gjør et fantastisk arbeide og passer på at så mange som mulig får en bedre jul med julegavene. Nedenfor følger noen gledesfylte bilder og videoer som vi håper viser dere hvor utrolig takknemlig mottakerne er for pakkene.

Se, nyt og kjenn at takknemligheten når ditt hjerte – fordi denne gleden har DU vært med på å skape! Tusen takk til alle som gav en gave til denne viktige innsatsen. Det utgjør så mange mennesker og gir håp for kommende år!

Først en herlig video som viser videoklipp og bilder av julepakker gitt til utsatte barn og familier.

 

 

 

Dele med vennene dine: