Som tidligere år ble julen feiret rundt omkring i våre prosjekter i verden. Det gjaldt også for våre seks prosjekter i Ghana; Osae krodua, Gomoa Dominase, Akobima, Moree, Kobeng og Pechi. Her kan du se bilder og lese fra to av prosjektene.

I Osae krodua ble julefesten holdt under et et tak laget av en teltduk som ble satt opp som en baldakin foran skolen. Gaver, kjeks, drikke, leker, capser, luer og godteri ble delt ut til barna. Barna spiste og koste seg, i tillegg satte de opp et julespill. Stolte foreldrene var tilstede for å se sine barn spille, lese dikt og rim, og ikke minst danse.

[perfectpullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Stolte foreldrene var tilstede for å se sine barn spille julespill, lese dikt og rim, og ikke minst danse.[/perfectpullquote]

I Gomoa Dominase ble festen holdt i de ulike klasserommene på skolen. Julegaver fra Star of Hope ble distribuert til barna av lærerne fra hver klasse. Her leste barna dikt, spilte skuespill om Jesu Kristi fødsel og holdt konsert for de voksne.

Det var stor glede blant barna i prosjektene. Foreldre, barn og Star of Hope Ghana ønsker å takke våre sponsor som gjorde årets julefest mulig.

Dele med vennene dine: