I går var det innvielse av vår førskole i Akobima i Ghana. Etter en omfattende renovering og oppgradering så har barna og personalet nå fått flotte lokaler til å drive undervisning i.

Det har blitt lagt nytt solid gulv i klasserommene, korridorene, på kjøkkenet, på lekerommet og i skolegården.

Skolen har blitt pusset opp og nymalt. Klasserommene har fått nye bekvemme møbler til elevene og lærerne.

I tillegg så er det blitt bygget et moderne og velutrustet lekerom. Det er kjøpt inn nye pedagogiske virkemidler og leker for barn i alle aldre: Lego, puslespill, sykler m.m. for å fremme barnas utvikling.

Den livlige innvielsen bød på musikk, dans og taler der familiene til barna var innbudt til å delta. Og de fikk også beskue de flotte nye klasserommene. Barna opptrådte til lokalbandets rytmiske toner, og mange mødre gav seg med i spontandans i skolegården.

Førskolen har ni ansatte dette skoleåret, og tar i mot 162 elever som sammen med sine foreldre er svært takknemlige for den positive utviklingen.  Det har vært gjort flere forbedringer de siste årene. I 2017 begynte de å servere frokost på skolen i tillegg til den faste skolelunsjen. Samme året fikk skolen nye toaletter og dessuten en gassovn på kjøkkenet.

 

Dele med vennene dine: