Det er klart for alle nå at vi lever i en prøvelsestid. Corona-pandemien har fått effekter som få av oss kunne forestilt oss for bare få uker siden.

Det er fullt forståelig om vi føler oss opprørte eller bekymret når arrangement og reiser innstilles, når skoleelever sendes hjem og så vel sentrum som butikkhyller er tomme.

Samtidig skal vi huske på at alle grep som tas, gjøres for å verne oss alle, og særlig de svakeste i vårt samfunn. Alle viktige primærverdier er dog for de aller fleste av oss stabile.

Vi nordmenn har fortsatt tak over hodet, elektrisitet, varme, rent vann og mat.

De mest utsatte barna i Star of Hope sine prosjektland mangler alt det. Covid-19 rammer også deres hjemland, og en samfunnskrise slår alltid hardest ut mot de som allerede lever på marginalen.

Nettopp derfor er det enda viktigere at vi fortsatt står sammen med disse barna nå.

 Vi i Star of Hope har blitt tvunget til å avlyse konserter, avtaler med sponsorer og bedrifter etc, men vi fortsetter det livsviktige arbeidet i alle de 12 landene. Vi har et ansvar for de barna som vi har åpnet farmen vår for. De trenger oss, og stoler på at vi vil være der for dem, spesielt i en vanskelig tid som denne.

Derfor vil jeg takke deg, og alle andre givere, for at dere fortsetter å støtte de mest utsatte barna. Og den som sparer en slant nå på en avlyst utemiddag, kino, konsert etc. er varmt velkommen til å dele den summen med Star of Hope sin kriseberedskapskonto.

Det finnes nemlig stor mulighet for at vår krisehjelp kommer til å trenges i noen av våre prosjekt innen denne pandemien er over.

Enda en gang: Tusen takk for at du fortsetter å støtte våre barn!

Guds fred!

Varme hilsener fra

Ulrika Kallin Eriksson

Daglig leder for Star of Hope Norge

Dette kan du gjøre:

  1. Les på www.kriseinfo.no om hvordan vi nordmenn bør agere med hensyn til pandemien.
  2. Gi en gave til Star of Hope sin kriseberedskapskonto. Gi din gave via VIPPS 11 576 eller kontonummer 5005 0689465, merk gaven «krisekonto».

Dele med vennene dine: