Tanken var at hele dette brevet skulle være tilegnet deg, for å fortelle deg hvor mye du betyr for oss. At det er på grunn av deg at utsatte barn kan våkne hver morgen og kjenne glede over dagen som venter. At det er takket være deg at de får utdanne seg og daglig ta nye skritt mot voksenlivet, fylt av forventning. At de kjenner seg trygge og elsket, ettersom de vet at det finnes medmennesker som virkelig bryr seg om dem. Medmennesker som deg.

Ja, dette skulle bli en velfortjent hyllest til deg. Men før teksten rakk å gå i trykken, så skjedde det noe som tvang oss til å forandre planene. Argentina har blitt rammet av det verste børskrakket i verden på 70 år. På en dag sank børsen med 48 prosent. Tilstanden i landet har vært kritisk lenge — men nå er “katastrofe” det eneste ordet som passer. Som så ofte er det de fattigste som rammes aller mest, og barna er de mest utsatte. For våre venner blant Tobafolket, som vi har kjempet for i over 40 år, er tilstanden akutt. De står overfor umulige forutsetninger: 74 prosent rente, 55 prosent inflasjon og priser som eskalerer ukontrollert. Behovene er akkurat nå så mye større enn det vi kan håndtere. Desperate foreldre ber våre medarbeidere om mat, vann og medisiner. De lider, og barna lider, men vi mangler pengene som kreves for å kunne hjelpe dem.

Det kan du være med å endre på.

Hver krone du gir nå kan være avgjørende for en familie i krise.
Så jeg ber deg: Om du kan, hjelp våre barn blant Tobafolket!

Lennart Eriksson,
Med-grunnlegger og utviklingsansvarlig

Gi en gave å hjelp oss drive sentrene vidare, send din gave med VIPPS 11576 til Star of Hope eller till kontonummer 5005 06 89465. Merk gaven: Toba

Dele med vennene dine: